Massagens virkning

Massage er at arbejde med bevægeapparatets bløddele (muskler, sener, ligamenter og ledkapsler). Massage løsner op for spænding i muskulaturen. Disse spændinger opstår oftest som følge af overanstrengelse, overbelastninger eller dårlig arbejdsstilling.
Stress og andre psykiske årsager kan også forårsage øget muskelspænding. Sammenbidte tænder,løftede skuldre og trykken for brystet kan være en reaktion på stress.

Muskelspændinger

..giver sig ofte udslag i smerter i skuldre, nakke, lænd, ryg og i benene. Hos mange mennesker resulterer det ofte i hovedpine og/eller andet ubehag. Massage er en vigtig behandlingsmetode mod alle disse symptomer og har ingen bivirkning. Desuden medfører massage et øget velvære samt en bedre kropsbevidsthed. Massage kan nemt kombineres med andre behandlingsformer.
Efter endt behandling er det vigtigt at drikke vand.

Massage sætter gang i blodgennemstrømningen, og der vil udskilles affaldsstoffer og mælkesyre fra muskulaturen via blodet til nyre og lever. Derfor er det vigtigt at drikke rigeligt med vand, så denne proces går nemmest hurtigt.

Der er ingen bivirkning ved massage. I nogle tilfælde kan der opstå lidt muskelømhed efter ca. 1 døgn, hvis du har været meget spændt i muskulaturen.